טריווית אנימה ומנגה!
פורום אנימה עושה קאמבק.
14/03/2012, 18:38 |
Nyx |
|
|
מידע נוסף
|

|
סלית'רין, לא חבר בצוות
|
|
שנות לימוד: 0
|
168 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#32,630 מנותק |
|
|

|

כולכם יודעים מה עושים, נכון? אני שואלת שאלות. אתם עונים. קלי קלות =] חוקים:- אין להספים.
- רק אני שואלת את השאלות. מי שישאל שאלה, תגובתו תדווח למנהל כספאם.
- אם לא תהיה תשובה לשאלה תוך 3 ימים - ינתן רמז. אם לא תהיה תשובה 3 ימים ממועד מתן הרמז, אני אגלה את התשובה ואעבור לשאלה הבאה.
- כל מי שרוצה יכול להשתתף. אין צורך בטופס רישום.
פרסים: נכון לעכשיו לא יהיו פרסים, אך זה יכול להשתנות. אם אראה שיש היענות גדולה לטריוויה, אשקול לתת פרסים למנצחים. הכל תלוי בכם.
כשהראשון שיגיע ל-20 תשובות נכונות, תגמר הטריוויה ויחל סיבוב טריוויה חדש. כלומר, כל הנקודות שהרווחתם נמחקות ומתחילים מחדש. הראשון שיגיע ל-20 תשובות נכונות יזכה בפרס (אם יהיה), ואחריו יקבלו פרסים המקום השני והשלישי על פי ראות עיניי.
דרגת קושי השאלות תעלה עם הזמן. בהצלחה ^^
שאלה ראשונה: מה היה כינויה של טורו הונדה בילדותה?
מזל טוב, מצאת את מגילת רות לילה לבן 27.5.12
--------------------
- Goddess of Night -
אנג'י.
|
|
היער האסור - פורום הארי פוטר
|
14/03/2012, 20:05 |
hanesher |
|
|
מידע נוסף
|

|
סלית'רין, לא חבר בצוות
|
|
|
309 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#34,430 מנותק |
|
|

|
אוניגירי
--------------------
אני סוף סוף יודע מה פירוש המילה טיכו! אדם לאדם חציל!
פינת הפריצות אנא השאר הודעה אחרי הביפ:
אוקיי אז למי שלא מכיר אותי אני: לא מגלה את שמי אבל תקראו לי נשר|11|מחנה החצויים|פיטר פן|פורש\פורש לשעבר
*ישיבת צוות באולפני דוקטור הו* מפיק ראשי: "אנחנו צריכים מפלצת, חייזר אימתני ומפחיד, האויב של הדוקטור." מפיק עוזר: "אולי חייזר צהוב שממיס כוכבים?" מפיק ראשי: "לא, נדוש מדי..." מפיק עוזר: "אה! יש לי רעיון! בוא נקח מוח עם זרועות, נשים אותו בתוך מלחיה ענקית, ניתן לו בלנדר, פומפה, ופנס כחול, ובליטות על כל הגוף!" מפיק ראשי: "נהדר! נשמע ממש מפחיד! בואו נקרא לזה דאלק..."
בצער רב וביגון קודר אני מודיע שפרשתי
אבל אני שוקל לחזור
|
|
|
14/03/2012, 20:09 |
hanesher |
|
|
מידע נוסף
|

|
סלית'רין, לא חבר בצוות
|
|
|
309 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#34,430 מנותק |
|
|

|
כדור אורז
--------------------
אוקיי אז למי שלא מכיר אותי אני: לא מגלה את שמי אבל תקראו לי נשר|11|מחנה החצויים|פיטר פן|פורש\פורש לשעבר
*ישיבת צוות באולפני דוקטור הו* מפיק ראשי: "אנחנו צריכים מפלצת, חייזר אימתני ומפחיד, האויב של הדוקטור." מפיק עוזר: "אולי חייזר צהוב שממיס כוכבים?" מפיק ראשי: "לא, נדוש מדי..." מפיק עוזר: "אה! יש לי רעיון! בוא נקח מוח עם זרועות, נשים אותו בתוך מלחיה ענקית, ניתן לו בלנדר, פומפה, ופנס כחול, ובליטות על כל הגוף!" מפיק ראשי: "נהדר! נשמע ממש מפחיד! בואו נקרא לזה דאלק..."
אבל אני שוקל לחזור
|
|
|
14/03/2012, 21:00 |
hanesher |
|
|
מידע נוסף
|

|
סלית'רין, לא חבר בצוות
|
|
|
309 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#34,430 מנותק |
|
|

|
סשומארו הוא אחיו הגדול של אינויאשה
הודעה זו נערכה ע"י hanesher ב 14/03/2012, 21:02
--------------------
אבל אני שוקל לחזור
|
|
|
כרגע צופים באשכול
|
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו-0 משתמשים אנונימיים)
|
0 משתמשים:
 |
מופעל על מערכת IP.Board בגירסא 1.4 עוצב, תוכנת, אובטח ומקודם על ידי Sipo · KilBee · edenbuganim
היער האסור - פורום הארי פוטר ©
2006-2013
|
|
|
|
|