היער האסור נפתח כארכיון לצפייה!
עבור כל ותיקי היער האסור.
29/11/2013, 21:23 |
edenbuganim |
|
|
מידע נוסף
|

|
בעלים, לא חבר בצוות
|
|
שנות לימוד: 0
|
355 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#4 מנותק |
|
|

|
ותיקי היער האסור ואורחים נכבדים שלום, לאור בקשות רבות תוך שליחת מייל לדוא"ר היער האסור ופניות רבות אלי להחזיר את היער האסור לפחות כארכיון או להשיב לכם את המידע והחומרים שפרסמתם ביער האסור החלטתי לעשות את כל המאמצים וכפי שאתם רואים הצלחתי סוף כל סוף להשיב את היער האסור כארכיון. הצלחתי להחזיר את כל המידע מסוף דצמבר 2012 והכל ניתן לצפייה. שימו לב כי הפורום פועל כארכיון בלבד ולא ניתן לפרסם אשכולות או להגיב. לכל בקשה/טענה/הערה או כל דבר אחר אתם מוזמנים לפנות אלי תמיד במייל - edenbuganim@walla.com* שימו לב כי בהתחברות ניתן להגיב לאשכול זה, אז אתם מוזמנים.המשך גלישה נעימה ומהנה לכולכם, תודה.
--------------------
|
|
היער האסור - פורום הארי פוטר
|
02/12/2013, 16:52 |
לביבה מעופרת יצוקה |
|
|
מידע נוסף
|

|
גריפינדור, לא חבר בצוות
|
|
|
287,022 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#7,591 מנותק |
|
|

|
בדיוק חשבתי על הכינוי הזה :)
--------------------
 היי דקל! מה שלומך? שתדעי שזו הייתה בעיה לעצב לך חתימה. אני לא יודעת בוודאות מה את אוהבת ולעצב לך ניקשם זה בעייתי בהתחשב בשמך המסיתורי. אבל אז שמתי לב לכינוי שלך! הו, ישר הקפיץ אותי לאוסקר החמדמד. שתדעי שרחוב סומסום הייתה החבורה שלימדה אותי אנגלית הכי טוב! כן יותר טוב מכל מורה שהייתה לי, אפילו ריקי! ואת מוזמנת לשנות כינוי ל"Oscar the Grouch" כי זה גרובי יותר מ"the monster in trashcan", או לפחות זו דעתי. טהטה, הייתי כאן, את אדירה ביותר, להתראות בשמחות! עדנלנד [26.9.12]
---- אפסוסה 3> הייתי כאן ;) ---- p;
|
|
|
02/12/2013, 19:51 |
UpallLiam |
|
אווטר ודרגה
|
|
סקיב
|
|
מידע נוסף
|

|
מוגלגים, לא חבר בצוות
|
|
|
1,202 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#17,377 מנותק |
|
|

|
מגניב לגמרי!
תודה רבה (:
--------------------
  - קרדיט ענקי לאור :-) דניאלי שלי, את נסיכה ואת בן אדם מדהים. פשוט כך, ואני אוהבת אותך, זכרי זאת נסיכה. ליאם שלך ואני לא אקח לך אותו; לא את ליאם כי הארי שלי, חחחחחח. אז אני אשים לך סמל"ש של ליאם שאהיה במחשב. מוחאצה, או בעברית נורמלית, אור.
|
|
|
02/12/2013, 21:17 |
Final Fantasy |
|
אווטר ודרגה
|
|
We may be far away but our freinship remauns true
|
|
מידע נוסף
|

|
גריפינדור, לא חבר בצוות
|
|
|
11,070 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#20,891 מנותק |
|
|

|
I love you,Eden 3> תודהההההה!! אני כלכך מתגעגעת ליער...:׳( אגב,גמאני שחכתי מה היה הכינויי שלי:O מזל שהייתי פעילה בפורום שירשורים XD היה נחמד אם הייתם מחזירים את היער לפעלוה... טובנו.
--------------------
אנשים וחברים יקרים ואהובים שלי! אני פרשתי... סורי שעד עכשיו לא היה כלום אבל אפילו לא יכולתי להיכנס ולהודיע... אז שיהיה לכוולכם שנה טובה ומהנה והצלחה בלימודים:) אוהבת אותכם המוני המונים!!!! גבי 3>
|
|
|
03/12/2013, 14:21 |
sgrh |
|
|
מידע נוסף
|

|
רייבנקלו, לא חבר בצוות
|
|
|
56 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#40,356 מנותק |
|
|

|
אח... הנוסטלגיה......
--------------------
משתמש יקר, ברוך הבא ליער האסור - פורום הארי פוטר! בכדי להחליף את מה שכתוב ואת חתימתך כנס ללוח בקרה האישי -> עריכת חתימה. המשך גלישה נעימה ומהנה, צוות הנהלת הפורום.
|
|
|
כרגע צופים באשכול
|
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו-0 משתמשים אנונימיים)
|
0 משתמשים:
 |
מופעל על מערכת IP.Board בגירסא 1.4 עוצב, תוכנת, אובטח ומקודם על ידי Sipo · KilBee · edenbuganim
היער האסור - פורום הארי פוטר ©
2006-2013
|
|
|
|
|