9001 הודעות שכתבתי.
20/12/2012, 23:38 |
Time to think |
|
|
מידע נוסף
|

|
גריפינדור, לא חבר בצוות
|
|
שנות לימוד: 0
|
488 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#37,583 מנותק |
|
|

|
מזלטוב (: ואני לא אתלונן על זה שאני הדס השנייה בגלל שאני יותר מיוחדת ממנה ואני לא אתן להתקף קנאה קטן כמו זה להכעיס אותי.
--------------------
אווווווווווווווקייי. הגיע הזמן לשפץ בחתימה של הדס, חוחו. אז.. דבר ראשון, סופסוף עוד אחת שמתה על אימה כמוני! S: מה קורה הדס? שנים לא דיברנו.. אבל זה בגלל שאני התחלתי להיות יותר ברחבי הפורום, ויצאתי מהצ'אט הזה. והגיע הזמם שגם את תנסי לטייל כאן קצת. להגיב. איזה מגניב זה שאת דיברת עם מיכאל הבעלים *~* אני גם דיברתי איתו, והוא ממש נחמד, נכון? בעצם, הוא עזר לי. אז.. אמיממאיםם.. אני ישים לך אנימציה יפה מסרט שאת שונאת:

זומבילנד *~* אז.. המסור, מעשה בשתי אחיות, הטינה 2 ו-3, גוטיקה, מראות, הבת החדשה, מיזרי, "זה", מתאבק מטורף, היפנוזה, אני האגדה, מת לצעוק. אלה בנתיים הסרטים היחידים שאני זוכר שאת צריכה לראות אותם. הדס.. הדס.. הדס.. את יודעת, את לא רוצה שיהיה לי את המספר שלך משום מה.. זה עצוב, אולי פעם אחת נדבר פה אל פה באמת ובתמים? :( טוב, שרצתי פה מספיק, אני אלך שוב להציץ בינשופים שלך, ולחטט לך פה ושם.. אז.. ביי הדס 3> -מההואהבלונדינישאוהבאימה-
נ.ב: זומבילנד לעד. :)
|
|
היער האסור - פורום הארי פוטר
|
21/12/2012, 0:26 |
לביבה מעופרת יצוקה |
|
|
מידע נוסף
|

|
גריפינדור, לא חבר בצוות
|
|
|
287,022 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#7,591 מנותק |
|
|

|
בועזון, ומה איתי?
מזסלטוב
--------------------
 היי דקל! מה שלומך? שתדעי שזו הייתה בעיה לעצב לך חתימה. אני לא יודעת בוודאות מה את אוהבת ולעצב לך ניקשם זה בעייתי בהתחשב בשמך המסיתורי. אבל אז שמתי לב לכינוי שלך! הו, ישר הקפיץ אותי לאוסקר החמדמד. שתדעי שרחוב סומסום הייתה החבורה שלימדה אותי אנגלית הכי טוב! כן יותר טוב מכל מורה שהייתה לי, אפילו ריקי! ואת מוזמנת לשנות כינוי ל"Oscar the Grouch" כי זה גרובי יותר מ"the monster in trashcan", או לפחות זו דעתי. טהטה, הייתי כאן, את אדירה ביותר, להתראות בשמחות! עדנלנד [26.9.12]
---- אפסוסה 3> הייתי כאן ;) ---- p;
|
|
|
21/12/2012, 1:57 |
Burn It Down |
|
|
מידע נוסף
|

|
סלית'רין, צוות הפאי
|
|
|
521 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#33,964 מנותק |
|
|

|
לאאאאאאאאאאא!!!! הממ...
טוב, דבר ראשון, אני מרגישה שיא החשובה כי אני מוזכרת כאן יותר מפעמיים (!!) (: דבר שני, אתה נרשמת שבועיים אחרי O: דבר שלישי - המון מזל טוב, בועז! עוד המון שנים ביער, ובהצלחה!
דבר רביעי - מה, אתה שכן של אביתר בנאי? הממ...ידעתי שהוא גר שם, אבל שכן שלך? וואלה ^^
ודבר אחרון - אל תדאג, אני אשתדל להגביר קצב. לא משיגים אותי בקלות, מוחע!
--------------------
ליס לופין המקורית||היזהרו מחיקויים||ילדה||וורקהולית||צ"ד||צוות הפאי||סלית'רין
ציטוט | ליס: לי יש אייפוד ולך לא! עינת: לי יש זאפוד ולך לא ♥!! |
|
|
|
21/12/2012, 7:35 |
Farewell |
|
אווטר ודרגה
|
|
So farewell! Somebody is gonna miss you.. Farewel! !
|
|
מידע נוסף
|

|
גריפינדור, לא חבר בצוות
|
|
|
19 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#35,101 מנותק |
|
|

|
דקל - את וקדשת, אם תסתכלי שוב.
הדס - חחחחח.. אבל מזה משנה? 3>
ניקו - עוד אתנקם בך, גויאבה. :)
ליס - יש לו 4 ידלים בלונדינים אם אני לא טועה, ויש לו שתי ילדות חופרות O___________O
אז היי, יכול להיות שאנחנו תאומים שהופרדו בילדותם? O: תודה D: *מלחמה*
--------------------
בס"ד. <span style='font-size:9pt;line-height:100%'>חַביליוֹ. דסירולה לעד. 3> לא לקרוא לי אחי (:</span>
 http://www.hp-il.net/index.php?showtopic=137618
I don't wanna hurt him anymore I don't wanna take away his life I don't wanna be...a murderer..
ציטוט | אתה לא מתמזמז סתם כך עם האינסוף. (מין סטריטס, 'רחובות מרושעים') |
ציטוט | טלהסי: "אז.. מה אתה אומר, הפעם האחרונה ש'דפקתי כוסית'?" קולומבוס: "אה?" טלהסי: הפעם האחרונה שהיית במצב 'עשרים אצבעות על הרגליים'? קולומבוס: "מה?" טלהסי: "הכנסת את שמוליק לגן?" קולומבוס: "מי זה שמוליק? (ברוכים הבאים לזומבילנד) |
|
|
|
23/12/2012, 17:39 |
אני ואתה נשנה את העולם |
|
|
מידע נוסף
|

|
גריפינדור, לא חבר בצוות
|
|
|
10 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#10,203 מנותק |
|
|

|
מזל"ט אחשלי=)
--------------------
יהודה|12|דתי|צוות פרסום|מנהל פורום ספורט|מנהל תת פורום בדיחות וחידות| החיים יפים=)
אני ואתה נשנה את העולם, אני ואתה אז יבואו כבר כולם, אמרו את זה קודם לפני, לא משנה - אני ואתה נשנה את העולם.
אני ואתה ננסה מהתחלה, יהיה לנו רע, אין דבר זה לא נורא, אמרו את זה קודם לפני, זה לא משנה - אני ואתה נשנה את העולם.
אני ואתה נשנה את העולם, אני ואתה אז יבואו כבר כולם, אמרו את זה קודם לפני, לא משנה - אני ואתה נשנה את העולם.
פריצת בנים! מוחעחעחע. יוו איזה מגניב, פרצתי ליהודה! אני יכול להתחבר לפאנל ניהול וזה.. חצופ! את היכול ראות את כל הבתים! *~* טוב אז.. מה קורה? אני גרוע בפריצות, אז אל תכעס. יש לך שיר מפגר.. אוקיי, אתה בן, אז אני לא יכול להגיד לך שאני אוהב אותך מחבב אותך וזה, אבל מה שאני כן יכול להגיד זה שאתה חבר ממש טוב, נחמד, וכל זה. לא באלי ללכת! *~* מגניב פה.. אתה אוהב סרטי אימה? או שאתה מזיל ריר על מהיר ועצבני? לא אוהב אימה? יופי, כי אני כן, אז תאכל אבוקדו P: טוב.. אני יעזוב לך את החתימה ויחטט לך קצת בינשופים.. אז.. ביי יהדה :) ~מהזה שאוהב סרטי אימה~ פפ'ף. פריצת בנים.
http://www.youtube.com/watch?v=UTxKm0GfVho
הייתי כאן. רציתי להשאיר את הדבר שאתה מפחד ממנו יותר מכל אבל פחדתי שתחטוף התקף לב חלילה וחס. :)
|
|
|
23/12/2012, 21:14 |
Tealya Grase |
|
אווטר ודרגה
|
|
מה שיהיה זה הטוב בשבילי. (:
|
|
מידע נוסף
|

|
סלית'רין, לא חבר בצוות
|
|
|
12,752 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#13,660 מנותק |
|
|

|
מזלטים, השירה שמוקדשת זה אני ? בכל מקרה אני מוקדשת על הרבה דברים אחרים. אז, תודה. (אעאע, אתה שכן של אבייתר בנאי. )
--------------------
שירה||15 וחצי| דתיה גאה.|| פרשתי.
|
|
|
כרגע צופים באשכול
|
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו-0 משתמשים אנונימיים)
|
0 משתמשים:
 |
מופעל על מערכת IP.Board בגירסא 1.4 עוצב, תוכנת, אובטח ומקודם על ידי Sipo · KilBee · edenbuganim
היער האסור - פורום הארי פוטר ©
2006-2013
|
|
|
|
|