אני מתגעגע ליער...
כמו כולנו
03/09/2019, 10:01 |
הארי פוטר לופין |
|
|
מידע נוסף
|

|
גריפינדור, לא חבר בצוות
|
|
שנות לימוד: 0
|
78 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#6,077 מנותק |
|
|

|
כשחושבים על זה? כולנו גדלנו ביער הזה :( [בתקופה שעוד היו רושמים :( במקום כל האימוג׳ים האלה...] אם אתם עדיין כאן תרשמו שלום וקצת על עצמכם אני אהיה הראשון
היי 😁 אני עדי, כיום כבר בן 21, סטודנט לאבטחת מידע וסייבר, מתגעגע ליער שלנו
--------------------
קצת על עצמי: עדי, בן 14 (כיום ב2019 אני בן 21), הפייסבוק שלי: עדי מורחיים (2019: adi Morchaim) סקייפ שלי: עדי מורחיים (למרות שאני כבר לא מתחבר) (אף אחד כבר לא משתמש בסקייפ...) הנייד שלי הוא: 0547127827 (טוב זה לא השתנה ב7 שנים האחרונות...) תישמרו איתי על קשר, טוב? (מה?)
מי רוצה שירשור?[/font]</span></span>[COLOR=red]
מצד אחד, החתימה ככה למעלה מ7 שנים... מצד שני היום אני יודע קצת HTML יודע למה זה נראה ככה..
|
|
היער האסור - פורום הארי פוטר
|
25/09/2020, 1:51 |
Nice to meet ya |
|
|
מידע נוסף
|

|
רייבנקלו, לא חבר בצוות
|
|
|
24 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#41,510 מנותק |
|
|

|
הי אני אור , בעבר הייתי Little Things ועוד מלא כינויים מוזרים. אני בת 27 כיום, מידי פעם נתקפת במוד נוסטלגי , ועוד חשבתי שיש לי זיכרון של דג, והנה אני מוצאת את עצמי מתחברת לפורום, ובשוק טוטאלי של החיים שלי.
עדן, היית חלק ענקי מהחיים שלנו שתדע. בעיקר המפגשים בעזריאלי, ואו.
--------------------
משתמש יקר, ברוך הבא ליער האסור - פורום הארי פוטר! בכדי להחליף את מה שכתוב ואת חתימתך כנס ללוח בקרה האישי -> עריכת חתימה. המשך גלישה נעימה ומהנה, צוות הנהלת הפורום.
|
|
|
06/08/2022, 11:28 |
diamond |
|
|
מידע נוסף
|

|
הפלפאף, לא חבר בצוות
|
|
|
12 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#41,411 מנותק |
|
|

|
כנל(לגבי מה שעדן כתב) משעמם פה עכשו
--------------------
משתמש יקר, ברוך הבא ליער האסור - פורום הארי פוטר! בכדי להחליף את מה שכתוב ואת חתימתך כנס ללוח בקרה האישי -> עריכת חתימה. המשך גלישה נעימה ומהנה, צוות הנהלת הפורום.
|
|
|
כרגע צופים באשכול
|
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו-0 משתמשים אנונימיים)
|
0 משתמשים:
 |
מופעל על מערכת IP.Board בגירסא 1.4 עוצב, תוכנת, אובטח ומקודם על ידי Sipo · KilBee · edenbuganim
היער האסור - פורום הארי פוטר ©
2006-2013
|
|
|
|
|