9001 הודעות שכתבתי.
20/12/2012, 22:01 |
Farewell |
|
אווטר ודרגה
|
|
So farewell! Somebody is gonna miss you.. Farewel! !
|
|
מידע נוסף
|

|
גריפינדור, לא חבר בצוות
|
|
שנות לימוד: 0
|
19 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#35,101 מנותק |
|
|

|
חשבתי על זה, ואני כבר בהקדשה התשיעית עם מסורת הכותרת "הודעות שהגבתי" הא. טוב, וואו, רק לפני חודש היה לי 8000 O: ליס, יאללה, כדאי שתתחילי להריץ את הקצב.
אז.. עוד מעט גם יש לי שנה בפורום, עוד חודש וקצת. אם יש מישהו נחמד, שיבדוק לי בפרופיל, ויחשב כמה זמן יש לשנה :)
אז.. אני הורדתי 9001 שירים של ריהאנה, כולל את האלבום החדש שלה, והוא ממש מדהים. אבל משום מה בשיר שלה ביחד עם דיויד גואטה, זה מראה לי תמונה של אבי בניון. :) אגב, הידעתם שאביתר בנאי שכן שלי? אל תאמינו, לא מעניין אותי, הא P:
טוב, בלי יותר מידי חפירות, את ההקדשה הזאתי אני מקדיש ל: הדס 3>, הדס השניה 3>, איריס, אור, עדן. שיוונוס (ריהאנה.), עומר, יהודה, יוגב, ירדן. שחר3>, שחרולית בילבולית3>, שיר, נעמה, רותמ. דנדי, טל, אור השנייה, אורפז, ליס, ישי, אבי. רוני, שחרעמית 3>, שירה, אביטל, ט', דקל.
אגב, יש עוד מישהו חשוב חדש - ניקו. (:
אז.. אוקיי, מוקדש גם לכל מי שיודע את שמי, אוהב את ריהאנה, שמע את האלבום החדש שלה, מכיר את קליפורנייה קינג בד, יודע מאיזה שיר המילים שלי בחתימה לקוחות, מי שיודע מה זה השיר של הכינוי שלי, מי שיודע מה זה זומבי, מי ששירשר איתי אי פעם, מי שאוהב אותי, יודע מי אני, כל מי ששנא את פרסי ג'קסון אבל אחר כך חלם להתמזמז איתו, כל מי שאוהב אימה, כל מי שראה המסור, המחלקה, הטינה, בורכים הבאים לזומבילנד, יחצן המסיבות, אמירקן פאי, מעשה בשתי אחיות. כל מי ששמע את השיר loveeeeee song ויודע מי שרה אותו. כל מי שיודע את שמי השני, כל מי שלא מאמין שאביתר בנאי שכן שלי, כל מי שכן מאמין שאביתר בנאי שכן שלי, כל מי שאוהב את סטיבנקינגוש המאמוש, כל מי שראה את הסרט "זה" כל מי שקורא ספרים ושומע מוזיקה תוך כדי, מי שהולך לישון עם אוזניות, מי שמנגן על פסנתר, אורגן, חליל, דרבוקה, כינור. כל מיש שיודע את שמי השני, כל מי שמוקדש, כל מי שאוהב את הסמיילי הזה: כל מי שאוהב זומבים, כל מי שאוהב את מת לצעוק. כל מי שאוהב את קאסקאדה, קלי קרליקסון, ושמע את "ליסטן טו יור הרט" "אברי טיימ ווי טאצ'" "ביקוז אוף יו" "קליפורניה קינג בד". כל מי שיודע מהו השיר הראשון ששמעתי באנגלית בכל חיי שבמקרה הוא גם האהוב עליי. כל מי שהושעה מהבית ספר, כל מי שבדיכאון, כל אוהבי האימה, כל אלה שרבתי איתם, דיברתי איתם, ראיתי אותם, וגם גל מוקדשת כי שכחתי לרשום אותה למעלה ואין לי כח, ו.. אולי גם מיטל ועינת, :) מי שקרא שר הטבעות, ההוביט, "זה" "רוז מאדר" "דברים שצריך" "22.11.63" ניקולס פלאמל. כל מי שמוקדש כאן, ויודע את שמי - בועז.
וכמובן שגם ריהאנה, קאסקדה, וקלי מוקדשות.
אני יודע ששכחתי המון, אבל קורה. יש הרבה, ואני לא זוכר את כולם. ואגב, ההקדשה שחורה. כי אחח הדיכאון.
טוב אז.. מזל טוב ל, תמזל"טו, מעלה מונה.
--------------------
בס"ד. <span style='font-size:9pt;line-height:100%'>חַביליוֹ. דסירולה לעד. 3> לא לקרוא לי אחי (:</span>
 http://www.hp-il.net/index.php?showtopic=137618
I don't wanna hurt him anymore I don't wanna take away his life I don't wanna be...a murderer..
ציטוט | אתה לא מתמזמז סתם כך עם האינסוף. (מין סטריטס, 'רחובות מרושעים') |
ציטוט | טלהסי: "אז.. מה אתה אומר, הפעם האחרונה ש'דפקתי כוסית'?" קולומבוס: "אה?" טלהסי: הפעם האחרונה שהיית במצב 'עשרים אצבעות על הרגליים'? קולומבוס: "מה?" טלהסי: "הכנסת את שמוליק לגן?" קולומבוס: "מי זה שמוליק? (ברוכים הבאים לזומבילנד) |
|
|
היער האסור - פורום הארי פוטר
|
20/12/2012, 22:06 |
הנהגת שחר |
|
אווטר ודרגה
|
|
what's not kill you makes you stronger
|
|
מידע נוסף
|

|
צוות ה"פ, צוות הפאי
|
|
|
82 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#30,360 מנותק |
|
|

|
ציטוט (Farewell @ 20/12/2012, 21:01) | שחרולית בילבולית3>
מוקדש גם לכל מי שיודע את שמי, אוהב את ריהאנה, שמע את האלבום החדש שלה, מכיר את קליפורנייה קינג בד, יודע מאיזה שיר המילים שלי בחתימה לקוחות, מי שיודע מה זה השיר של הכינוי שלי, מי שיודע מה זה זומבי, מי ששירשר איתי אי פעם, מי שאוהב אותי, יודע מי אני, כל מי ששנא את פרסי ג'קסון אבל אחר כך חלם להתמזמז איתו, יחצן המסיבות. כל מי שיודע את שמי השני, כל מי שכן מאמין שאביתר בנאי שכן שלי, כל מי שקורא ספרים ושומע מוזיקה תוך כדי. כל מי שיודע את שמי השני, כל מי שמוקדש, כל מי שאוהב את הסמיילי הזה: כל מי שאוהב זומבים. כל מי שאוהב את קאסקאדה, קלי קרליקסון, ושמע את "ליסטן טו יור הרט" "אברי טיימ ווי טאצ'" "ביקוז אוף יו" "קליפורניה קינג בד". כל מי שיודע מהו השיר הראשון ששמעתי באנגלית בכל חיי שבמקרה הוא גם האהוב עליי.כל מי שבדיכאון, דיברתי איתם. כל מי שמוקדש כאן ויודע את שמי - בועז. |
לגלות את הציטוט בחתימה שלך ואת השיר האהוב עלייך? ^^ מזלט עד דמבי 3333>
|
|
|
20/12/2012, 22:11 |
Yesterday |
|
|
מידע נוסף
|

|
הפלפאף, לא חבר בצוות
|
|
|
19,261 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#25,243 מנותק |
|
|

|
אני פה?O: מזל טוב!3>
--------------------
שחרעמית
עכשיו קצת קשה, אתה חושב לוותר, אתה הרי לא הטיפוס שנלחם בשיניים. הופך שולחנות לעיתים רחוקות וגם זה רק כדי לנקות את הרצפה עם קצת מים. בבית קפה בפינה אתה דופק הופעה, בין השכבות של העוגה הם מוחאים לך כפיים, כשזה נגמר אתה בחוץ, מחפש איזה תירוץ רק לא לחזור אל המרירות שמחכה לך בבית. כי אלו ימים שהאומנות הפכה ליומנות, אתה מלחין תאריכים ושעות בשבוע, משחק משחקים, מנהל מאבקים עם ברביות וחיילי צעצוע.
"ועם הזמן", אתה אומר "זה רק ילך ויסתדר, מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא!"
|
|
|
20/12/2012, 23:00 |
Highway to Hell |
|
אווטר ודרגה
|
|
--- ----- -----
|
|
מידע נוסף
|

|
הפלפאף, צוות הפאי
|
|
|
162 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#22,947 מנותק |
|
|

|
אני ההדס הראשונה שמוקדשת, נכון? <<: מזל טוב חביליו/בועז עם הקול האדיר!
--------------------
כל העולם במה, ואני השחקנית הראשית בו
דסי!! הממ.. מה אני אכתוב לך? צריך איזה משפט מדהים כזה. אז החלטתי להשאיר לך שורה של משפטים למחשבה^^:
אדם הוא סיפור הצלחה אם הוא, קם בבוקר והולך לישון בלילה, ובין קימה לשינה עושה את מה שהוא רוצה לעשות.
כסף לא מדבר, הוא מקלל.
קיבלתי בעיטה קוסמית בתחתונים. חבל שלא לבשתי תחתונים מפלדה.
ולסיום-
נתתי לה את הלב שלי אבל היא רצתה את נשמתי.
ואם עדיין לא הבנת דסי שלי, אין כמוך. אוהב אותך, ט'. ♥
|
|
|
כרגע צופים באשכול
|
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו-0 משתמשים אנונימיים)
|
0 משתמשים:
 |
מופעל על מערכת IP.Board בגירסא 1.4 עוצב, תוכנת, אובטח ומקודם על ידי Sipo · KilBee · edenbuganim
היער האסור - פורום הארי פוטר ©
2006-2013
|
|
|
|
|