פעילות שבועית - ספיישל סוף שנה!
23/12/2012, 17:55 |
אני ואתה נשנה את העולם |
|
|
מידע נוסף
|

|
גריפינדור, לא חבר בצוות
|
|
שנות לימוד: 0
|
10 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#10,203 מנותק |
|
|

|
מ?
--------------------
יהודה|12|דתי|צוות פרסום|מנהל פורום ספורט|מנהל תת פורום בדיחות וחידות| החיים יפים=)
אני ואתה נשנה את העולם, אני ואתה אז יבואו כבר כולם, אמרו את זה קודם לפני, לא משנה - אני ואתה נשנה את העולם.
אני ואתה ננסה מהתחלה, יהיה לנו רע, אין דבר זה לא נורא, אמרו את זה קודם לפני, זה לא משנה - אני ואתה נשנה את העולם.
אני ואתה נשנה את העולם, אני ואתה אז יבואו כבר כולם, אמרו את זה קודם לפני, לא משנה - אני ואתה נשנה את העולם.
פריצת בנים! מוחעחעחע. יוו איזה מגניב, פרצתי ליהודה! אני יכול להתחבר לפאנל ניהול וזה.. חצופ! את היכול ראות את כל הבתים! *~* טוב אז.. מה קורה? אני גרוע בפריצות, אז אל תכעס. יש לך שיר מפגר.. אוקיי, אתה בן, אז אני לא יכול להגיד לך שאני אוהב אותך מחבב אותך וזה, אבל מה שאני כן יכול להגיד זה שאתה חבר ממש טוב, נחמד, וכל זה. לא באלי ללכת! *~* מגניב פה.. אתה אוהב סרטי אימה? או שאתה מזיל ריר על מהיר ועצבני? לא אוהב אימה? יופי, כי אני כן, אז תאכל אבוקדו P: טוב.. אני יעזוב לך את החתימה ויחטט לך קצת בינשופים.. אז.. ביי יהדה :) ~מהזה שאוהב סרטי אימה~ פפ'ף. פריצת בנים.
http://www.youtube.com/watch?v=UTxKm0GfVho
הייתי כאן. רציתי להשאיר את הדבר שאתה מפחד ממנו יותר מכל אבל פחדתי שתחטוף התקף לב חלילה וחס. :)
|
|
היער האסור - פורום הארי פוטר
|
כרגע צופים באשכול
|
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו-0 משתמשים אנונימיים)
|
0 משתמשים:
 |
מופעל על מערכת IP.Board בגירסא 1.4 עוצב, תוכנת, אובטח ומקודם על ידי Sipo · KilBee · edenbuganim
היער האסור - פורום הארי פוטר ©
2006-2013
|
|
|
|
|