המשחק מתחיל!
02/12/2012, 19:14 |
White Rose |
|
|
מידע נוסף
|

|
סוהרסן, לא חבר בצוות
|
|
שנות לימוד: 0
|
208 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#14,589 מנותק |
|
|

|
אין יותר עיכובים, אין יותר בעיות באינטרנט -
משחק המונופול הראשון של היער האסור מתחיל!
רענון קצר של הסברים על החוקים: http://www.hp-il.net/index.php?showtopic=136973 http://www.hp-il.net/index.php?showtopic=137228

כזכור: סדר המשתתפים הוא כזה:
1. הדס - 1500 אוניות נכסים:
2. דניאל - 1340 אוניות נכסים: חדשות הארי פוטר.
3. שני - 1350 אוניות נכסים: משחקי תפקידים.
4. קרן - 1400 אוניות נכסים: מחשבים וקונסולות.
5. נוה - 1200 אוניות נכסים: אמונה ופילוסופיה, באטלים ואתגרים.
6. טלי - 1500 אוניות נכסים:
7. בועז - 1500 אוניות נכסים:
לכן הדס מתחילה -
המספר שיצא בקוביות הוא: 3,6 את על אמונה ופילוסופיה - מחיר 120 אוניות. קונה או לא קונה?
--------------------
[color=black] דיתה ♠ 15 ♠ גלובאלית ♠ 30STM ♠ דופנשמירצית ♠ דחפור מרושע
ציטוט | I love you. I do. I love you. I've always been in love with you. I will always be in love with you. We can get married. And you're gonna be an amazing surgeon. We're gonna have 2 or 3 kids. We're gonna be happy, Lex. You and me. We're gonna have the best life, Lexie. You and me. You can't die, because we're supposed to end up together. We are meant to be. I love you. I love you. I love you. I love you. I love you. I love you. |
</span>
|
|
היער האסור - פורום הארי פוטר
|
02/12/2012, 19:18 |
Highway to Hell |
|
אווטר ודרגה
|
|
--- ----- -----
|
|
מידע נוסף
|

|
הפלפאף, צוות הפאי
|
|
|
162 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#22,947 מנותק |
|
|

|
לא קונה.
--------------------
כל העולם במה, ואני השחקנית הראשית בו
דסי!! הממ.. מה אני אכתוב לך? צריך איזה משפט מדהים כזה. אז החלטתי להשאיר לך שורה של משפטים למחשבה^^:
אדם הוא סיפור הצלחה אם הוא, קם בבוקר והולך לישון בלילה, ובין קימה לשינה עושה את מה שהוא רוצה לעשות.
כסף לא מדבר, הוא מקלל.
קיבלתי בעיטה קוסמית בתחתונים. חבל שלא לבשתי תחתונים מפלדה.
ולסיום-
נתתי לה את הלב שלי אבל היא רצתה את נשמתי.
ואם עדיין לא הבנת דסי שלי, אין כמוך. אוהב אותך, ט'. ♥
|
|
|
02/12/2012, 19:29 |
White Rose |
|
|
מידע נוסף
|

|
סוהרסן, לא חבר בצוות
|
|
|
208 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#14,589 מנותק |
|
|

|
התור עובר לדניאל - המספר שיצא בקוביות הוא: 4,3. את על טריוויה. השאלה אלייך היא: בטביעת הטיטאניק, כמה סירות חזרו לאזור הטביעה כדי לחפש ניצולים, כמה ניצולים היו וכמה ניצולים היו לפי הסרט?
--------------------
ציטוט | I love you. I do. I love you. I've always been in love with you. I will always be in love with you. We can get married. And you're gonna be an amazing surgeon. We're gonna have 2 or 3 kids. We're gonna be happy, Lex. You and me. We're gonna have the best life, Lexie. You and me. You can't die, because we're supposed to end up together. We are meant to be. I love you. I love you. I love you. I love you. I love you. I love you. |
</span>
|
|
|
04/12/2012, 18:24 |
Pretty Woman |
|
אווטר ודרגה
|
|
♥ הבחורה של אילון ♥
|
|
מידע נוסף
|

|
סוהרסן, צוות פרסום
|
|
|
2,806 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#14,350 מנותק |
|
|

|
ניצולים עפ"י המקרה האמיתי, אם אני זוכרת נכון היו 670, או 675. משהו כזה. 675 אני חושבת. אני חושבת שמהסירות שחזרו אחר כך היו רק איזה שתיים, שלוש אולי, שיהיה שתיים. אבל לפני זה היו איזה עשרים, עשרים ומשהו. ניצולים לפי הסרט... וואו. ראיתי את הסרט פעם אחרונה ביסודי.. >< באמת שאינלי שמץ, אז אני אנחש בדיוק כמו שניחשתי את המספר האמיתי. 670, או 675. 675 נראה לי, אינמצב שזה היה עגול. XD
--------------------
ציטוט (Broken @ 14/08/2012, 17:09) | העולם הוא פדלאה אחת גדולה. |
יופי עדן...
ציטוט (צ'אט בפייסבוק עם ביצ'י) | בנובים מעצבנים אני לא יודעת כל כך איך לטפל כי הם לא מבינים שיורדים עליהם, בגלל זה לרוב פשוט הייתי ישר מתחילה לקלל אותם והייתי מקבלת באן. |
|
|
|
07/12/2012, 17:14 |
White Rose |
|
|
מידע נוסף
|

|
סוהרסן, לא חבר בצוות
|
|
|
208 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#14,589 מנותק |
|
|

|
אוקיי. בכל מקרה זו טעות - במקרה האמיתי חזרו שתי סירות - הראשונה אספה 8, ומהם שרדו 6, והשנייה אספה 4 מהם שרדו 3. בסרט חזרה סירה אחת וניצלו 6.
התור עובר לשני - בקוביות יצא: 1,1. את בקופת צדקה ומקבלת 50 אוניות. בתור הנוסף יצא לך 6,2 - את על מעבר חופשי.
התור עובר לקרן - בקוביות יצא: 5,1. את על מחשבים וקונסולות - מחיר 100 אוניות - קונה או לא קונה?
--------------------
</span>
|
|
|
10/12/2012, 10:53 |
White Rose |
|
|
מידע נוסף
|

|
סוהרסן, לא חבר בצוות
|
|
|
208 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
#14,589 מנותק |
|
|

|
נמכר. מעכשיו כל אשכול שמפורסם בפורום זה על אחריותך לשלוח לי אליו קישור בה"פ. אתה לא חייב כל פעם, אפשר (ורצוי) הודעה מרוכזת פעם בשבוע.
התור עובר לטלי. המספר שיצא בקוביות הוא: 5,1. את על מחשבים וקונסולות שכבר שייך לקרן.
התור עובר לבועז. המספר שיצא בקוביות הוא: 1,2. אתה על הסרטים (שבקטגוריית ה"פ). מחיר: 60 אוניות. קונה או לא קונה?
--------------------
</span>
|
|
|
כרגע צופים באשכול
|
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו-0 משתמשים אנונימיים)
|
0 משתמשים:
 |
מופעל על מערכת IP.Board בגירסא 1.4 עוצב, תוכנת, אובטח ומקודם על ידי Sipo · KilBee · edenbuganim
היער האסור - פורום הארי פוטר ©
2006-2013
|
|
|
|
|