נעמי||נעמונת||רייבנקלו בדם!||תכלת הוא הצבע !||אוהבת ספרים P:||מעריצת קייטי פרי ואקווה||חולת הלו קיטי !||אוהבת את החיים - אין כמוהם!||חיוך גדול , אנשים D:
~פריצונת לנעמונת~ וואו,כמה בעיות שהחתימה שלך עשתה לי...XD טוב,אז באתי לפה כמו שביקשת,נעמונת שלי D: רציתי לומר לכולם כמה אני אוהבת אותך וכמה אני חולה עליייייייך!!! דרך אגב,סליחה שמחקתי הכל,זה עדיין שמור לך,אבל החלטתי לעשות לך משהו מתוק,אם את לא אוהבת פשוט תמחקי D: אגב,הכינוי 'נעמונת' הוא שלי בלבד,אני המצאתי אותו! לכן רק לי מותר לומר אותו:P אוהבת אותך המוווונים3> אחותך הגדולה XD
דקת דומייה לזכר אחותי הגדולה , שפרשה ... :'( מישהו רוצה לעשות לי פריצה? אני חייבת דחוף!!! נא לא למחוק את הפריצה של גבוש...
פרצים את הדלת! פורצים את הדלת! פתחו את הדלת! יאיי. סיס! היי, מה קורה? את חיה! את חיה! הספה רוטתת! פורצים את הדלת! פורצים את הדלת! בכל מקרה, באתי להרוג לך את החתימה ולעשות לך צרות חהחהחה! בכל מקרה, באתי להגיד שאני אוהבת אותך ועשיתי לך חתימה אדומה ואני לא מכניסה לך אנימציה של טמבלר בגלל שאין לי כוח להוריד פה דברים ויש לי מלא אנימציות אדירות ואולי יש לי בפנקס הודעות ששחר תמיד עושה לי וזה. בכל מקרה אני אוהבת אותך עכשיו את יכולה לבחור באיזה כביש לנסוע ולאן. לגנעדן או לגיהנום. בקיצור אני הולכת להרוס לך את החתימה! פורצים את הדלת פורצים את הדלת! *תדמייני פה אנימציה אדירה של קלוב אומרת משהו אדיר* בכל מקרה לולנטינו בא ודים ואלייך חברה! בכל מקרה אני לא חברים אני חברה וזה לא נשמע טוב ובאלי כבר להגיב אז אני אצא לך מהחתימה ואעשה לך אנימציה אדירה של קלוב יותר מאוחר. מאלקית\נסי\ש-ו-ב-ב-ה
שני || 11 || שייקספיר 3> || נשואה בעושר ואושר לדסי 33> || שירשורים || ספרים || מ"תים (!) || עוד ספרים || מעצב(נ)ת || יש לי חיים משלי || קרן קנתה אותי בלילה הלבן
במידה ולא יהיו מחר לימודים בדרום אני אהיה מוכנה להםעיל מחר בבוקר בערך מעשר אחת עשרה
--------------------
אורפז|בת|16|שישיסטית|תהיו בשקט! "רק מי ששורשיו באדמה, יכול לפרוש כנפיים ולעוף." בלונים עפים באוויר ואאו D: אני כאן. נחמד לי כאן D: יש לך משתמש נחמד+ אז בקיצור, רציתי להזכיר לך כמה את אדירה. את בנאדם מדהים ואני שמחה להיות חברה שלך. להיקרא בשם של אחותך התאומה זה טוב, נכון? XD אז ממישהי שממש לא קוראים לה שחר[ו] ואין לה בכלל את השם של אחותך התאומה ^^
משתמש יקר, ברוך הבא ליער האסור - פורום הארי פוטר! בכדי להחליף את מה שכתוב ואת חתימתך כנס ללוח בקרה האישי -> עריכת חתימה. המשך גלישה נעימה ומהנה, צוות הנהלת הפורום.